Registracija

Prijavi se da te kontaktiramo među prvima ako ćemo imati posao za tebe: proizvodnja, prerađivačka industrija, trgovina i još mnogo prilike!

Tu smo da ti pomognemo oko zaposlenja!

Prijavi se, i za par dana će naše kolege da te kontaktiraju, možda već sa konkretnom ponudom!

Point icon

Bićeš evidentiran u našoj bazi podataka. U slučaju nove ponude za posao, uvek prvo pregledamo našu bazu, i tražimo idealne kandidate za slobodnu poziciju.

Point icon

Možeš da se pripremiš za razgovor, mi ćemo ti pružiti korisne savete, i tu smo da ti pomognemo da tvoj CV bude ažuran.

Point icon

Između ostalog imamo sledeće pozicije:

Point icon

Prehrambena industrija

Jedina industrija na koju nije uticala kriza: hrana će uvek biti potrebna, to se proizvodi u poljoprivredi, a pakuje se u prerađivačkoj industriji.

Point icon

Logistika

Kako police tržnih centara tako ni magacini ne smeju da se isprazne. U toku tvog rada u ovoj oblasti, posebno je važno da na policama prodavnica uvek bude sveža roba!

Point icon

Kvalifikovani poslovi

Viljuškarista, električar, proizvođač prehrambenih proizvoda: naši partneri cene kvalifikovanu, iskusnu i stručnu radnu snagu.

Point icon

Kancelarija, administracija

Specijalista za automobilske garancije, inžinjer, rad sa strankama, logističar. U ovoj oblasti imamo mnogo mogućnosti, čak i za rad od kuće.

Pridruži se našoj Fejsbuk grupi, i pronađi posao za sebe!

Ako želiš pored registracije da budeš deo jedne lokalne zajednice koji je uvek uz tebe da ti pomogne izaberi jedan od navedenih!